به گزارش روابط عمومی سرای
محله«تهرانسرشرقی» و به نقل از مهر، رجبعلی برزویی-معاون آموزشی دانشگاه
علمی کاربردی، گفت: این دوره با توجه به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور
در حوزه سلامت و با درخواست و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، تدوین و به تصویب شورای برنامه
ریزی آموزشی ودرسی علمی کاربردی رسید.
وی
ادامه داد: از جمله قابلیتها و توانمندیهای دانش آموختگان این دوره می
توان به توانایی تهیه و تنظیم برنامه های غذایی، ارائه مراقبتها و مشاوره
تغذیهای به گروه های هدف (مادر و کودک) در مراکز بهداشتی درمانی بر اساس
پروتکل کشوری مراقبت ادغام یافته کودک سالم و سلامت مادران، نظارت بر خدمات
تغذیه ای مادر و کودک در مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت، اشاره
کرد.
به گفته معاون آموزشی
دانشگاه علمی کاربردی، برخی از دروس تخصصی این دوره شامل تغذیه در کودک
سالم و بیمار، تغذیه مادر در دوران بارداری و شیردهی، بهداشت و مسمومیت
غذایی، اصول برنامه ریزی غذا و تغذیه، فیزیولوژی تغذیه، آموزش و مشاوره
تغذیه مادر و کودک، خدمات تغذیه ای در نظام مراقبتهای بهداشتی، بهداشت مادر
و کودک است که در کنار سایر دروس به همراه 512 ساعت آموزش در محیط، دانش
آموختگان توانایی احراز شغل کارشناس مشاوره تغذیه مادر و کودک در دفاتر
مشاوره پزشکی، مراکز بهداشتی درمانی، مراکز مشاوره تغذیه، مراکز مشاوره و
خدمات مامایی و... را خواهند داشت.